تبلیغات
خرید اینترنتی ربی با تخفیف مشتریان گرامی به محض این كه سفارشتان را دریافت كنیم، كالای مورد نظر را برایتان ارسال خواهیم كرد.تمامی محصولات اورجینال بوده و به دست مشتری میرسد خرید پستی ربی،ظرف نگه دارنده رب ، جلوگیری از کپک رب ، دستگاه رّبی اصل،سایت ربی،نمایندگی فروش ربی ، خرید عمده ربِی...) و محصول دیگر در فروشگاه اینترنتی فروشگاهی متناسب برای همه سلیقه ها...درب منزل تحویل بگیرید و پول آن را پرداخت کنید نحوه خرید اینترنتی: بر روی کلیک بر روی دکمه خرید پستی , فرم خرید را تکمیل کن تا فردا یا چند روز دیگر مامور پست سفارش را درب منزل به شما تحویل دهد . لازم نیست نگران واریز پول و ایستادن در صف بانک باشی چون مامور پست بعد از تحویل کالا , وجه آن را از شما دریافت می کند . به همین سادگی ...... آسان خرید كنید آسان تحویل بگیرید ...ارائه محصولات با کیفیت بالا و بسته بندی مناسب و با کیفیت و همچنین گارانتی تعویض محصولات نشان از اهمیت رضایت مشتری در نزد ما می باشد.... شما می توانید سوالات احتمالی خود را از ما بپرسید بعد از ثبت سفارشتان واحد مشاوره با شما تماس می گیرند

خرید اینترنتی ربی با تخفیف
ربی اصل را از نماینده اصلی این کالا با تخفیف ویزه دریافت کنید
قالب وبلاگ
در این مقاله زیبا و تخصصی روش ساخت رب و سس رب بررسی و توضیح داده می شود و همچنین پیشنهاد ویژه ای برای خانم های کدبانو نیز می شود.


ساخت ب گوجه فرنگی

 رب گوجه فرنگی در تقاضای بالا در دستور العمل های بیشتر از شما ممکن است تصور کنید، و یک تعویض برای رب گوجه فرنگی به مراتب آسان تر به ایجاد از مردم متوجه. من فکر می کنم آشپز گرفتن هدایت میشوند، زیرا به ندرت یک دستور که در آن رب گوجه فرنگی است که برای نام و جایگزینی و یا جایگزینی خاص تعیین شده است وجود دارد.
  واقعا وجود دارد هیچ جایگزینی برای رب گوجه فرنگی است اگر یک دستور به آن نیاز دارد. راه های دیگر برای ایجاد رب گوجه فرنگی غیر از خرید قوطی های نشاندار شده به عنوان رب وجود دارد.  رب گوجه فرنگی از گوجه فرنگی، بنابراین ما فقط باید برای پیدا کردن راه های مختلف به آن را در چه محصولات گوجه فرنگی ما در دست گرفته اند. من پنج تعویض انتخاب شده، و هر کسی با دانش پایه قادر به پیروی از دستورات ساده برای هر یک برای ایجاد جایگزین برای مغز کنسرو خواهد بود.
برای جایگزین های مختلف برای رب گوجه فرنگی از روش سنتی تعویض به جایگزین خلاق
همانطور که در اوایل اشاره کرد، مقدار فراوان دستور العمل نیاز به رب گوجه فرنگی تعجب آور است. همچنین شما می خواهد خود را در نیاز آن را پیدا کنید زمانی که شما تصمیم به پرماجرا و سوپ و سس گوجه فرنگی مبتنی بر جدید نیاز به ضخامت.

لیست من می خواهم به شما بدهد در درجه اول از تجربه شخصی خواهد آمد. یکی از بزرگترین دوستان من هم یک آشپز با سال ها تجربه عملی ساخت رب گوجه فرنگی با مهارت های خود را و مواد اولیه موجود.

منابع نهایی من بسیاری از تحقیقات است، و من خواهد بود با ارائه منابع مفید برای شما. من می خواهم مطمئن شوید که شما قادر به آن را بدون داشتن واقعی می رب.

توجه دقیق به گزینه های جایگزین من ارائه، دستور العمل برای آنها در صورت نیاز و منابع لینکهایی و در طول این قطعه قرار داده است. شما باید به تمرکز بر آنچه چشم انداز خود را برای محصول نهایی خواهد بود.

چشم انداز باید شامل طعم، سبک ارائه و رنگ. همکاری بین آنچه شما می خواهید آن را به پایان برساند تا به عنوان جایگزین و اصلی است. در اینجا جایگزین شرح زیر می باشد:

تنها جایگزین درست کردن رب توسط خود شماست!


رب خانگی

ما در حال صحبت کردن در مورد جایگزین قوطی از نام تجاری و رب گوجه فرنگی عمومی است.
ممکن است وجود دارد زمانی که شما انتخاب کنید تا بسیاری از محصولات گوجه فرنگی، و شما بهترین برگزار کننده و یا لیست نیست.

بعد، شما به خانه بازگشت و به دنبال دستور العمل خود را از نزدیک و یا شاید شما فقط به ایجاد چیزی چون شما داشتن برخی از مهارت تنها برای پیدا کردن شما را فراموش کرده انتخاب کنید تا به یک یا دو قوطی رب گوجه فرنگی بسیار ضروری برای دستور خود را. در اینجا چند روش جایگزینی را پر کنید که در سادگی برای محصول اصلی محبوب رب گوجه فرنگی می باشد.

من به شما پنج روش مختلف بر اساس انواع مواد تشکیل دهنده و ترکیب است. شما همیشه باید به نوعی از محصولات گوجه فرنگی در آشپزخانه خود را برای ایجاد رب ها و سس جایگزین.

چهار نفر از تعویض برای رب گوجه فرنگی کنسرو از بازار من به لیست واقعا ساده است، و یکی بسیار پیچیده و زمان بر است. من هیجان زده برای به اشتراک گذاشتن توانایی ایجاد چندین کیفیت های مختلف رب گوجه فرنگی که فراتر می روند، رفتن هستم و سخت ترین روش در کیفیت بی نظیر است.

برخی که بسیار خلاق وجود دارد، و به منظور آنها را به شما خواهد شد در مورد سایر درس آشپزی در این فرآیند یادگیری. این ممکن است به تمرکز بر رب گوجه فرنگی، اما برخی از درس های مواد غذایی شگفت انگیز و تاریخ غذایی که در این موضوع وجود دارد.

به اندازه کافی از پیش بینی است. در اینجا برخی از جایگزین های جالب در هیچ منظور خاص است:
تبدیل سس کنسرو گوجه فرنگی به رب
یافتن ساخت سس گوجه فرنگی از ابتدا طولانی، آزار دهنده و راه بیش از حد گران در مقابل همتایان کنسرو از پیش ساخته شده خود را، بنابراین من همیشه مقدار زیادی از قوطی سس گوجه فرنگی، پوره گوجه فرنگی خرد شده و در حفظ و در شربت خانه من. من همچنین
نگه داشتن
رب گوجه فرنگی فقط به همان اندازه کنسرو شده، اما من می خواهم به خانه من وانمود خالی از آن است. در اینجا یک دستور غذا خوب برای ساخت خمیر با استفاده از نام، نام تجاری و یا عمومی سس است:

طرز تهیه سس رب گوجه فرنگی:

خالی سس به یک ماهی تابه (نکته نرم افزار ضخامت پایین: یک گوجه فرنگی یک میوه است و حاوی قند طبیعی است، بنابراین به همین دلیل است که شما می خواهید به استفاده از یک ظرف با پایین ضخیم مثل این یکی برای جلوگیری از سوزان، و راهنمایی های مفید در آن وجود دارد )

چون خانه های چلو صافی درشت است و دانه را رد می کند.
     اجازه دهید گرم سس را روی حرارت متوسط به بجوش و خروش آمدن سریع
     اجازه دهید سس بجوش و خروش آمدن سریع برای حدود هفت دقیقه
     مقدار اصلی باید در حدود دو سوم کاهش
     حدود هفت دقیقه طول می کشد، اما تنها راه برای دانستن این است که قضاوت در مورد ضخامت


روش تشخیص زمان آماده شدن رب این است که وقتی با کفگیر  در کف قابلمه خطی می کشیم شکاف ایجاد شده بر جای می ماند و خیلی دیر پر می شود.
باید پس مانده غذا رب ضخیم وجود داشته باشد. شما می خواهید کمی بیش از سه اونس رب ضخیم از در هر اونس می توانید، و 15 اونس می توانید باید به شما بین هفت و هشت اونس ترک کنند.



طرز تهیه رب گوجه فرنگی:
چه چیزی شما را اگر شما تا انجام این کار تا شربت خانه و یا کمد خود را و هیچ سس یا رب وجود دارد، اما قوطی گوجه فرنگی خرد شده وجود دارد؟ شما نگران نباشید یا با عجله به فروشگاه. لازم تا زمانی نیست که شما با استفاده از یک دستور نیاز به تنها وارد کنید. در اینجا است که چگونه به رب از یک قوطی گوجه فرنگی خرد شده:


۱) ابتدا گوجه فرنگی را بشویید. از وسط به ۲ قاچ تقسیم کنید و در دیگ بیندازید. رویش را آب بگیرد و بگذارید به جوش بیاید. گوجه به حدی بجوشد که پوست آن کنده شود.

۲) گوجه ها را در حالی که قل قل می جوشد روی توری سیمی بریزید و گوجه ها را روی توری حرکت دهید تا پوست و دانه آن جدا شود. برخی از چلو صافی برای جدا کردن پوست و دانه گوجه استفاده می کنند که این کار باعث ترش شدن و کپک زدن رب می شود

    
شما می خواهید به استفاده از یک قوطی بزرگ گوجه فرنگی خرد شده با گوجه فرنگی یک تاس بزرگ، متوسط ​​یا کوچک در یک 14.5 اونسی
    
می تواند باز و سپرده گوجه فرنگی را به یک ظرف سس مانند یک ذکر شده در دستور بالا
    
هنوز می توانید از مایع بیش از حد تخلیه نمی کند، و مطمئن شوید که تمام محتویات می تواند دارند، نهشته شده و به جوش آورده و روی حرارت متوسط
    
لطفا توجه داشته باشید این است که بسیار متفاوت از دستور سس فوق به دلیل وجود دارد در حال حاضر یک مقدار عادلانه از نازک، مایع آبکی می شود در حال حاضر در می تواند، و گوجه فرنگی خرد شده آغاز خواهد شد از شکستن و آزاد مایعات بیشتر به سرعت
    
مخلوط نیاز به طور مداوم هم زده شود برای جلوگیری از گوجه فرنگی و مایعات از سوزان و مزه مانند شکر سوخته
    
چند بار من این روش استفاده کرده اند، آن را حداقل 10 دقیقه گرفته شده به دلیل محتویات نیاز به کاهش دو سوم
    
A می تواند 14.5 اونس گوجه فرنگی خرد شده را در حدود شش اونس رب ضخیم عملکرد

رب را باید هر چند دقیقه هم بزنید و خصوصا در اواخر پخت آن دقت کنید چون ممکن است ته بگیرد و طعم سوختگی در رب مشخص شود.

بعد از غلیظ شدن رب در مرحله آخر روغن را اضافه کنید هم بزنید تا رب تف بخورد میزان روغن به دلخواه شماست و برای خوش رنگ شدن رب و عدم یخ زدگی در یخچال یا فریزر است

رب را در تشت بزرگی بریزید و اجازه دهید تا کاملا سرد شده و آماده بسته بندی شود. شما می توانید از ربی برای نگه داشتن رب بدون خراب شدن استفاده کنید برای اطلاعات بیشتر در مورد ربی کلیک کنید
روش های زنجیره ای تعویض

همکار قدیمی من من یادآوری کرد که قوطی گوجه فرنگی خرد شده، ترجیحا ساده با فصول مانند، سیر، ریحان و پونه کوهی، همه شما نیاز گاهی اوقات. برای مثال، ما یک دستور فلفل قرمز نیاز به سس، گوجه فرنگی خرد شده و رب.

در اینجا این است که چگونه ما می توانیم همه چیز را از یک قوطی گوجه فرنگی خرد شده را دریافت کنید:

    
نگاهی به می 14.5 اونس گوجه فرنگی خرد شده و خالی می تواند به یک مخلوط کن یا غذا پردازنده
    
اجرای مخلوط کن یا غذا تا زمانی که به نظر می رسد به عنوان صاف سس گوجه فرنگی
    
این محصول را می توان به عنوان یک سس گوجه فرنگی مادر برای دستور العمل های دیگر با استفاده از اولین دستور من استفاده می شود، و یا می توان آن را به رب تبدیل
    
در اینجا یک نکته حرفه ای از من است: پس از ترکیب یا پردازش گوجه فرنگی خرد شده، محل مخلوط گوجه فرنگی جدید به در یک ظرف سس مانند یک ذکر شده در دستور العمل، استفاده از حرارت متوسط ​​را به مخلوط سس جدید به دمای زیر نهفته است که از لحاظ فنی به عنوان یک دمای شکار غیر قانونی شناخته شده
    
اجازه دهید آن را در دمای شکار غیر قانونی گرما برای حدود پنج دقیقه زیرا آن را به مخلوط را به بافت طبیعی تر از سس حتی اگر ما با استفاده از کلید های میانبر ضخیم شدن.

این واقعا ساده است به تعویض چند تمام راه را به رب گوجه فرنگی گوجه فرنگی به دلیل زنجیره با هم بسیار خوب.



آیا به دنبال خرید ربی اصل هستید؟

ایا می دانید با استفاده از ربی دیگر رب های شما خراب نمی شود

جهت اطلاعات بیشتر و خرید روی تصویر زیر کلیک کنید

ربی
برای رسیدن به بطری سس دلیل آن می تواند کار
شما می توانید استفاده سس گوجه فرنگی به عنوان یک جایگزین برای رب گوجه فرنگی؟


آموزش درست کردن رب خانگی

هنگامی که
شما نیاز به ایجاد رب گوجه فرنگی خود را در تنگنا و در مواد تشکیل دهنده مناسب کوتاه هستند، ترکیب سس گوجه فرنگی و برخی از سس گوجه فرنگی به رب قابل قبول است. شما باید برای آزمایش بر روی نسبت به پیدا کردن ثبات راست، و شما می خواهید آن را طبخ بیش از حد.
خانگی بوداده گوجه فرنگی نوشیدنی
بعضی مردم به این عنوان ساخته شده از ابتدا رب گوجه فرنگی مراجعه کنید و پاسخ آن را حفظ گوجه بو داده. هر آنچه که شما می خواهید به آن پاسخ، این گزینه بهتر از هر جایگزین در لیست است.

بهتر است از رب گوجه فرنگی را از فروشگاه است، و آن نیاز به زمان و مهارت برای آماده سازی. این یک جایگزین برای رب گوجه فرنگی است، اما آن را به شدت بهبود خواهد هر دستور نیاز به خمیر استاندارد.

هنگامی که شما را در این، و سپس خرید رب گوجه فرنگی استاندارد نظر گرفته خواهد شد جایگزین، و آن را مزه در مقایسه نظر گرفته خواهد شد. در اینجا لینک به دستور غذا را به توضیح این یادداشت را در جزئیات و استفاده های مختلف از خمیر خانگی است:
عناصر

    
10 پوند یا رم یا سان مارزانو گوجه فرنگی (ارثیه استفاده می کنیم اما کمتر خواهد رب) عملکرد
    
دو تا سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
    
سنگ دو قاشق چای خوری از نمک دریا، اما من استفاده کرده اند و نمک حلال با موفقیت
    
نصف قاشق چای خوری اسید سیتریک

جهت ها

    
آب را به بجوش و خروش آمدن و اضافه کردن روغن زیتون
    
بلانش و پوست پوست با استفاده از این فیلم ساده به عنوان یک راهنمای
    
استفاده از این فیلم به عنوان یک راهنما به پرتاب گوجه فرنگی از طریق آسیاب غذا به حذف دانه، پوست و هر چیزی غیر از گوشت و آب میوه
    
از آنجا که شما با استفاده از 10 پوند گوجه فرنگی، وجود خواهد داشت خمیر به اندازه کافی به آن به طور مساوی پخش در دو بشقاب، و با استفاده از دو ورق با پالپ سرعت در حال گسترش نازک سرعت برشته
    
محل ورق پخت به یک 350 درجه فارنهایت فر تفت دهید
    
طرز تهیه خمیر و چرخش ورق اغلب تا زمانی که خمیر به رب تبدیل می شود
    
هنگامی که آن را به خمیر تبدیل می شود، ترکیب محتویات
    
خمیر خواهد شد ساعت حدود سه یا چهار بیشتر نیاز به طبخ

خمیر در اندازه به نصف کاهش خواهد و در رنگ آجر از مایع بودن خیس کردن و کاهش طبیعی، و زمان دقیق پخت متفاوت در نوع، اندازه و ترکیب گوجه فرنگی است. تقسیم رب تا به چهار قوطی هر اونس رسید.

ترک سه چهارم از یک اینچ بین بالای رب و بالای شیشه برای تکنیک های حفظ. از لینک دوباره به تصمیم گیری در چه فکر می کنید بهترین اقدام برای حفظ سبک زندگی شما را و سطح مهارت مشورت کنید. در اینجا لینک دوباره است.

از پنج روش ممکن، من فکر می کنم آن را فقط بهتر است به سهام تا در مقادیر زیادی از کنسرو، گوجه فرنگی خرد شده. من می توانم سس و رب هر زمان که من می خواستم. ساخت خمیر یا مناطق حفاظت شده، هر آنچه شما ترجیح می دهند به آن تماس، یک لوکس در نظر من است. این یک تعویض نیست.

من هرگز در مورد داشتن یک یخچال تا به جایی که من می مواد مورد نیاز برای یک بشقاب نیاز به رب گوجه فرنگی اند خالی، اما داشتن هیچ چیزی به جز چاشنی نگران باشید. بدیهی است، افرادی که در کلاهبرداری مانند آن بستگی دارد وجود دارد. شما می توانید عشق به طبخ و هنوز هم یک خریدار مواد غذایی وحشتناک و به شدت آماده نشده است. اگر تعداد زیادی از مردم می خواهم که وجود ندارد، وجود نخواهد داشت نوک قابل دوام در ترکیب سس گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی است.

حالا که من وزن در، من را نگه دارید ترکیبی از سس کنسرو، پوره، کنسرو گوجه فرنگی خرد شده ساده، کنسرو گوجه فرنگی خرد شده چاشنی و چند قوطی پوره.

من هرگز از حد نگران حال اجرا از یک چیز چون من می توانید ایجاد هر آنچه که من از اجرا، و شما هم اکنون می توانید همین کار را با دانش و دستور العمل از این پنج تعویض.
شما در سایت ربی می توانید ظرف نگه دارنده اصل رب را خریداری کنید



طبقه بندی: مقالات اموزشی،
پرفروش ها: ساخت رب خانگی، اموزش کامل ساخت رب در منزل، چطور رب گوجه فرنگی بسازیم، بهترین روش برای ساخت رب، رب گوجه فرنگی در منزل،
پیشنهادات ها: چطور چاقو ها را تیز کنیم؟، هندوانه قاچ کن، خرید اینترنتی منقل تاشو، قهوه ساز خانگی اسپرسو، سیر خردکن، خرید رنده دستی، دستگاه پوست کن آناناس، چاقو تیز کن آشپزخانه، چاقو تیز کن برقی خانگی، خرید اینترنتی چاقو تیز کن، چاقو تیز کن حرفه ای، چاقو تیز کن برقی،
[ چهارشنبه 2 فروردین 1396 ] [ 11:17 ق.ظ ] [ با مدیریت اکبری ] [ نظرات ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره فروشگاه

ربّی یک وسیله بی نظیر برای سالم نگه داشتن رب و جلوگیری از فاسد شدن زودهنگام رب باز شده می باشد با استفاده از ظرف نگهدارنده ربّی شما می توانید بیش از یک ماه رب باز شده را نگهداری و استفاده نمایید

ظرف نگهداری رب ، ربی بهترین پیشنهاد و هدیه به کدبانو خانه

قیمت ربّی با تخفیف ویژه به دلیل فروش مستقیم از طریق نمایندگی این کالا : 32000 تومان می باشد

برای خرید فوری و تحویل سریع در کلیه شهرها و روستاهای کشور :

آدرس و نام و کدپستی خود را به شماره 50002030235 پیامک کنید
نظر سنجی
در هنگام خرید ربی به چه نکته ای بیشتر توجه می کنید؟






آمار فروشگاه
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
امکانات فروشگاه